16 Haziran 2015 Salı

Tanışma

Herkese Merhaba,

Makyaja olan ilgim gün geçtikçe arttığından makyaj konusunda araştırmalarımı, edindiğim bilgi ve tecrübeleri bu blog üzerinden sizinle paylaşmak istedim. 


Hergün makyaj yapmak özellikle çalışan bayanlar için oldukça zor olsa da, makyaj ile kendimizi daha iyi hissettiğimizde çok açık bir gerçektir. Bu sebeple kendimizi iyi hissetmek ve mutlu olmak için kendimize zaman ayırmamız gerektiğini düşünmekteyim. 


Blogta kozmetik, cilt bakımı, saç bakımı, tırnak bakımı ve alışveriş kapsamında deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Paylaştığım tüm konulara ilişkin sorularınızı, fikirlerinizi ve paylaşımlarınızı beklemekteyim.
 

1 yorum:

  1. This is twice now ive landed on your blog in the naklejki last 3 Formula 41 Extreme weeks searching for completely unrelated things. Spooky or what?some really interesting points you have written.This is really a extremely beneficial read for me, Have to admit you might be 1 in the most effective bloggers and my seotons I ever saw.http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil